Over TENNPRO

TennPro verzorgt de installatie en verkoop van kunststof (hardcourt) tennisvloeren, baanbenodigdheden, halinrichting en LED verlichting voor tennis –en sporthallen in Nederland. Hoogwaardige gecertificeerde tennisbanen met de beste speeleigenschappen qua balsnelheid en demping. Een team van specialisten zorgt dat uw huidige snelle tapijtbanen worden vervangen door een nieuwe generatie van slow medium hardcourt banen. Geschikt voor zowel topspeler als de recreatieve tennisbeoefenaar.

Op en rond de baan bieden wij een ruime keuze aan gordijnen, afschermnetten, meubilair en overige baanbenodigdheden. Snel geleverd en professioneel gemonteerd.

Uw bestaande TL verlichting wordt vakkundig en in korte tijd vervangen door de meest duurzame LED verlichtingsarmaturen. LED verlichting geeft u de perfecte lichtbron en u profiteert optimaal van de rijkssubsidieregelingen EIA en EDS die u een hoge teruggave verstrekt op duurzaam investeren.

TennPro denkt met u mee van tennisbaan tot complete inrichting van uw tennishal!


Padel

Padel als nieuwe spectaculaire racketsport zorgt voor een explosieve groei van het aantal Padelbanen in Nederland. Wij als banenbouwer werken daar uiteraard graag aan mee. Met meer dan 15 jaar ervaring behoren wij tot de meest ervaren Padelbaan bouwers in de wereld.

Onze banen worden niet alleen in ons thuisland Spanje aangelegd, maar ondertussen ook in bijna alle Europese landen, in het Midden Oosten en de Verenigde Staten.