Fundering

Afhankelijk van de ondergrond zal er een keuze moeten worden gemaakt voor de juiste fundering. Fundering is in veel gevallen nodig om eventuele verzakkingen ter plaatse tegen te gaan. Het gewicht van de totale padelbaan kan goed worden opgevangen door de juiste fundering te gebruiken. Belangrijk is niet alleen de fundering voor het het gewicht van de padelbaan maar ook voor de windbelasting, door o.a. de glazen wanden.

TennPro zal na locatiebezoek advies uitbrengen en een daarbij behorende constructieberekening aanbieden.

Verschillende vormen van fundering die wij maken:

  • Ringfundering
  • Fundering middels gestorte poeren
  • Schroeffunderingen
  • Funderingsbalken

Ondervloer opbouw

Vooral de opbouw, die tenslotte de basis vormt voor de padelbaanconstructie, moet goed worden aangelegd. Qua opbouw zijn drainagezand, drainagebuizen en een goede sporttechnische laag de belangrijkste delen. De sporttechnische laag kan bestaan uit lava waarop een kunstgrasmat kan worden gelegd of een waterdoorlatende betonlaag (drainbeton) met daarop een kunstgrasmat.

Ook is er de mogelijkheid dat er een dichte betonvloer wordt gestort onder afschot.

Drainbeton

Al ruim 25 jaar zijn wij specialist in het leggen van drainbeton, DE betonvloer die waterdoorlatend is!

Padelbanen met een kunstgrasmat moeten na een flinke regenbui direct weer goed bespeelbaar zijn en dat 365 dagen per jaar. De meest gekozen ondergrond met uitstekende eigenschappen zoals waterdoorlatendheid, geluidsabsorptie en duurzaamheid.

Prijstechnisch een interessante oplossing en een gegarandeerde duurzaamheid van 30 jaar.